fbpx

Reviews

Stoelen heel snel geleverd, precies zoals ze op foto zijn. Er was 1 leuning beschadigd, deze was direct vervangen voor een nieuwe stoel. Er was meteen een reactie en dit is netjes opgelost. Super bedrijf!!

Fianne Erkens

Stoelen zagen er precies zo uit als op de foto. De levering was snel en algeheel uitstekende service! Altijd spannend om een grote bestelling te doen via internet, maar dit had niet beter kunnen verlopen. Ook de nazorg was heel goed. Ik mailde over een defect pootje en Harry belde direct op en stuurde extra reserve pootjes op!

Leon Wauters

Mooie stoelen voor een heel leuke prijs. Ook de service is top. Bij thuiskomst bleek dat de armleuning net niet onder de tafel door kon. We wisten dat dit probleem kon worden opgelost met andere wielen. Even gebeld met Stoelendiscounter en nog dezelfde dag zijn de andere wielen naar ons opgestuurd.

Lucia Weerstand

Prima service. Hebben er 6 stoelen gereserveerd en we kunnen ze laten staan tot wanneer we ze nodig hebben. Geen voorschot betalen niets! Helemaal top service!

Jildau Kampen

Wij hebben op een zaterdag de stoel Beau besteld. De volgende dinsdag kwamen ze binnen! Super snelle levering en goede service! Bedankt!

Manon Nap – van Dasselaar

Zeer tevreden!!! Echt aanrader. Snelle levering en goede service. Prachtige eetkamerstoelen, goede kwaliteit!!

Ursula Manders Oosterloo

Donderdag 3 februari zijn de stoelen Jolly geleverd, die we bij jullie hebben besteld, harstikke leuke stoel om te zien en zit goed. Ben normaal niet zo internet besteller maar de stoel was erg leuk, dus eerst even gebeld met het bedrijf en kreeg er een goed gevoel bij, dus toch maar online besteld . Ook wil ik hierbij de complimenten geven voor de goede manier waarop jullie de levering regelen; Een mail krijgen hoe laat de bezorger komt en dan een 20 min. van tevoren een telefoontje krijgen van bezorger dat hij eraan komt. En dit allemaal zonder bezorgkosten. Dikke pluim.

R. Gennes

Bestelling geplaatst en gevraagd om op zaterdag te laten leveren. Alles is netjes aangekomen, stoelen Femke stof zwart, wieltjes eronder en klaar. Nu nog de grote dozen waar ze in zaten kwijt raken haha. Goede service!

Leonie v/d Berg – Tilburg

Schrijf ook een review

Foto's van klanten